Nieuws


Vacatures

Word jij onze nieuwe collega? Zoek jij een leuke uitdaging en werk je graag in een jong en gemotiveerd team? Kijk dan snel even naar de onze vacatures. En hopelijk ontmoeten we elkaar snel! Interesse in één van deze vacatures? Neem dan contact op met dhr. ...
Lees meer >


Rittal VX25

Door Rittal Nederland zijn we bij de aflevering van de allereerste(!) Rittal VX25 vloerstaand kastsysteem verrast met een overheerlijk stuk gebak! De nieuwe kast is montagevriendelijker en zal zijn voorganger, de Rittal TS8 gaan vervangen. Klik op onderstaande link als u meer...
Lees meer >


Empack 2018 || Verpakkingsvakbeurs

Van dinsdag 10 t/m donderdag 12 april 2018 zijn wij aanwezig tijdens de Empack 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. Wij heten u van harte welkom op stand nummer G205 om persoonlijk kennis te maken en onze mogelijkheden u te presenteren. Wilt u zich als bezoeker alvast gratis aanme...
Lees meer >Nieuwsarchief:

Techniekdag Achterhoek 2018
Jubileumuitgave
Techniekdag Achterhoek 2016
Boschlaan 3 | 7131 RA Lichtenvoorde | Tel. +31(0)544 371936 | info@krabbenborg.nl | Algemene voorwaarden | ©2013 Krabbenborg Electrotechniek B.V.